News
Central European University Call for Applications
27 October, 2014
Central European University Call for Applications

The ICDT and Central European University have a flourishing cooperation, that received constant reinforcement through project cooperations, and our internship program also hosted several students in the last few years. Building on these ties, we are pleased to present CEU Call for Applications:

Central European University is Pleased To Announce Its Call For Applications For Academic Year 2015/2016

Accredited in the United States and Hungary, Central European University (CEU) offers English-language graduate programs in the social sciences and humanities, law,public policy, business management, economics, environmental sciences and policy, and mathematics.

CEU is committed to attracting talented students and scholars from around the world, and provides generous, merit-based scholarships and fellowships to over 80% of its master's students!

For more information about CEU,  click here: http://bit.ly/1pvTJ9s


A Demokratikus Átalakulásért Intézet és a Közép-Európai Egyetem szoros együttműködése hosszú, sikeres múltra tekint vissza, mely egyfelől a közösen végrehajtott projekteken keresztül, másfelől intézetünk által a CEU hallgatói között is népszerű gyakornoki programunk által nyer újra és újra megerősítést. Ezúton szeretnénk közvetítetni az egyetem felhívását:

A Közép-európai Egyetem (CEU) megnyitotta jelentkezési időszakát a 2015-2016-os tanévre!

Az amerikai és magyar akkreditációval  rendelkező CEU a társadalom- és bölcsészettudomány, a jog, üzleti élet, kormányzat és közpolitika és matematika területén nyújt képzéseket a jövő vezetőinek.

Hogy támogassuk a tehetséges és elkötelezett diákokat, a CEU mesterszakos diákjainak több mint 80%-a részesül ösztöndíjban és tandíjkedvezményben.  A CEU képzései sikeres munkavállalásra készítik fel a hallgatókat - legyen az akár nemzetközi-, civil-, kormányzati szervezetnél vagy a gazdasági élet egyéb szektoraiban.

Ha többet szeretnél megtudni a CEU-ról: http://bit.ly/1pvTJ9s

© International Centre for Democratic Transition (ICDT). All rights reserved.
Publications